Uyum Gıda A.Ş. mağazalarını TURCom’la Açıyor

Hızlı tüketim ürünleri perakende ticareti sektörünün, merkezi İstanbul’da bulunan genç ve modern market zinciri Uyum Gıda A.Ş., hızla açılan mağazalarında, bilgi sistemi alt yapısını Turcom Teknoloji ile oluşturuyor.


Üstün hizmet anlayışını benimseyerek 1998 yılında ilk mağazasını Başakşehir’de açan Uyum Gıda A.Ş.’nin bilgi sistemleri teknolojisi konusundaki çözüm ortağı Turcom.
Uyum, hızlı büyüme sürecinde mağazalarının açılışlarını TURCom Teknoloji’nin katkılarıyla gerçekleştiriyor.

“Yıllardır beraber çalıştığımız için, TURCom Teknoloji’nin ürün ve çözümlerini artık çok iyi biliyoruz” diyen Uyum Gıda A.Ş. Bilgi İşlem Müdürü Zeynep KABA, “1998 yılında açılan ilk mağazamız ile farkımızı ortaya koymuş olduk. 2011 yıl sonu hedefimiz ise % 100 büyüme. Açmayı hedeflediğimiz mağazalarımızda da kalitemizden ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Müşterilerimize sunduğumuz bu hizmetin kalitesi elbette işbirliği yaptığımız firmaları da paralel olarak etkiliyor. Bu nedenle yıllardır çalıştığımız ve bildiğimiz TURCom Teknoloji’yle çalışmak bizim için ayrı bir güvendir” şeklinde konuştu.

Uyum Gıda’nın sunduğu hizmet gibi aldığı hizmette de kusursuzu aradığını belirten TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Salih KEYGİR, “Uyum Gıda’nın  network altyapısını biz oluşturuyoruz, referanslarımız arasında olması bizim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.