Tuzla Belediyesi, Tıkla Konuş (TRCix) İle Vatandaşlara Artık Daha Yakın

“Vatandaşlarımızın bize kolayca ulaşabilmelerinin yanında telefon giderlerinden de tasarruf etmeleri, onlarla her an iletişimde kalmamıza olanak sağlıyor.”

Tuzla Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muammer ÖZDEMİR
Vatandaşlarının rahatı ve refahı için her türlü yatırımı yapan Belediyeler, günümüz teknolojisini yakından takip ediyorlar. Bu Belediyeler arasında bulunan Tuzla Belediyesi de Tuzlalı vatandaşlardan hiçbir hizmeti esirgemiyor.

TURCom Teknoloji’nin multimedya ürünlerinden TRCix’i konumlandırarak, Tıkla-Konuş uygulamasına geçen Tuzla Belediyesi, artık vatandaşlarıyla ücretsiz olarak iletişime geçiyor.
Geçmişi Osmanlı döneminin öncelerine dayanan Tuzla semtini en modern ilçeler arasına sokan Tuzla Belediyesi, yaptığı hizmetlerle halkın takdiri kazanıyor. www.tuzla.bel.tr adresindeki web sitesine entegre edilen TRCix sayesinde ilgili Belediye birimine internet üzerinden, ücretsiz olarak erişerek, sorunlara anında çözüm bulan vatandaşlar, böylece Belediye ile haberleşme olanaklarını artırmış oldular.
TRCix’in Tıkla-Konuş uygulaması ile Tuzlalılar birimlerimize kolayca ulaşıp, sorun ve taleplerini iletebilecekler diyen Tuzla Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muammer ÖZDEMİR, “Vatandaşlarımızın bize kolayca ulaşabilmelerinin yanında telefon giderlerinden de tasarruf etmiş olacaklar” şeklinde konuştu.
TURCom Teknoloji’nin multimedya ürünleri arasında yer alan TRCix’in yeni nesil IP PBX iletişim platformu olduğunu belirten TURCom Teknoloji Proje Yöneticisi Haldun KARATEPE, “TRCix, haberleşme çağında olduğumuz bu dönemde, Belediyeler dışında da, müşterilerinin kendilerine kolaylıkla erişmelerini isteyen her sektörden firmanın tercih edebileceği bir çözümdür. Her türlü santrale kolayca entegre edilerek, ihtiyaca uygun olarak konumlandırılabilir” dedi. 

Müşterilerinin web üzerinden kendilerine erişmelerini isteyen firmalar dışında, santrallerinde ses kaydı, VoIp, IVR, sesli posta, otomatik dış arama gibi özelliklerin olmasını arzu eden orta, küçük ve büyük ölçekli firmalar da TRCix’i tercih edebilirler.