Rixos Hotels, Büyümesini TURCom İle Pekiştirdi

Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Rixos Hotels, büyüyen altyapısını TURCom ile yeniledi.
Farklı ve çok özel konsepti ile dünya çapında bir marka olan Rixos Hotels, Belek ve Bodrum’da yer alan otellerinin sistem altyapısı gereksinimlerini TURCom ile yenileyerek, her geçen gün genişleyen sistem altyapısını geliştirdi.

Otel sistem altyapısı içerisinde kullanılan bilgilerin en doğru ürün ve çözümler üzerinde çalışabilmesi için server altyapısının HP ürünleriyle donatıldığını bildiren Rixos Hotels Bilgi İşlem Müdürü Birol HALICI, “Diğer otellerimizde de kullandığımız ve çalışma performansından memnun olduğumuz EMC ile Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum’un verilerinin depolanmasında da çözüm ortağımız olarak çalıştık” dedi.
‘Yıllardır beraber çalıştığımız Rixos Hotels’in yeni ihtiyaçları karşısında, çözüm ortaklarımız HP ve EMC ile ilerledik’’ diyen TURCom Teknoloji Satış ve Pazarlama Müdürü Gökhan ELMAS, şöyle devam etti: “Rixos Hotels’e, misafirlerine sundukları kaliteli hizmetin paralelinde, en yeni HP server sistem ve EMC Storage çözümleri konumlandırdık. Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum böylece yeni sistem altyapısı ile yeni yaz dönemine hazırlanmış oldu.”

Rixos Premium Belek Hakkında;

Antalya Havaalanı’na sadece 30 dakika uzaklıkta olan Rixos Premium Belek,  lüks ve konforun birleştiği ‘tatil sanatı’ anlayışıyla Antalya’nın tüm doğal güzelliklerini barındıran bölgesi Belek’te  misafirlerini “All Exclusive, All Inclusive konseptiyle’’ ağırlıyor.
Kızılçam ve fıstık ormanları içerisinde 400 bin metrekarelik alana kurulu Rixos Premium Belek bilinen tatil anlayışlarını altüst eden farklılıklarıyla, tatil, eğlence, sağlık, spor ve toplantı organizasyonlarıyla beklentileri yükseltiyor.

Rixos Premium Bodrum Hakkında;

Bodrum yarımadasında  enfes sahil şeridi, çam ağaçlarıyla bezeli muhteşem doğası ve kişiye özel hizmet konseptiyle faasilet gösteren Rixos Premium Bodrum, misafirlerine genişleyen yaşam alanları, kendine ait özel ve görkemli adası, lüks oda ve villalarıyla rüya gibi tatiller sunuyor.