TURCom, Mezitli Belediyesi'nin de İletişimini Hızlandırdı

Mezitli Belediyesi ile Wan projesini yapan TURCom, 2011 yılında da yeni projeleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sahip olduğu çeşitli sertifikalar ve gold partnerlıkları ile verdiği hizmetin kalitesini ispatlayan TURCom Teknoloji, özel sektörden kamuya kadar bir çok firma ile yeni projelere imza atıyor. TURCom, 2011 yılının ilk yarısında Mezitli Belediyesi’ni de WAN projesi ile referansları arasına ekledi.

Proje Öncesi

Merkezi ile 4 lokasyon arasında ADSL üzerinden VPN yapının mevcut olduğunu söyleyen Mezitli Belediyesi Bilgi İşlem Sorumlusu Halil KÜÇÜKTAŞ “Bu durum sıkıntı çekmemize neden oluyordu. Sistem çok yavaş ve güvenli değildi” şeklinde konuştu.

Proje Detayları

KÜÇÜKTAŞ, “Merkeze MetroEtherner ile Cisco router, Alcatel switch ile lokasyonlara elimizde mevcut bulunan Zyxel G.SHDSL routerlar konumlandırıldı” dedi.

Proje Sonrası

“TURCom Teknoloji’yi bize Türk Telekom önerdi” diye konuşan KÜÇÜKTAŞ “Yaptığımız toplantılar ve aldığımız teklifler sonucunda TURCom’la çalışmaya karar verdik. Bu proje sonunda daha hızlı ve güvenli bir altyapıya sahip olduk. Bağlantı hızımızdaki bu değişim çalışmalarımızı da hızlandırarak performansları olumlu yönde etkiledi” diye açıklamada bulundu.