Anadolu Üniversitesi de Realtech İle Rahata Erişti.

“Bilgi işlem departmanı olarak Realtech ile networkümüzü kolayca izleyebilmekten dolayı çok memnunuz. Her yönden birçok avantaja sahip olduk.”

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Tamer ŞEN

Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük üniversiteleri arasında yerini alan Anadolu Üniversitesi, networkünü TURCom Teknoloji çözümlerinden Realtech ile tam zamanlı izliyor.

 Anadolu Üniversitesi, üçü uzaktan öğretim sistemi uygulayan 12 fakültesi, 6 yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuvarı, 3 meslek yüksekokulu, 9 enstitüsü, 23 araştırma ve uygulama merkezi ile 15 araştırma-geliştirme-uygulama birimiyle evrensel üniversite değerlerine sahip Türk Yüksek Öğretiminde ilklere imza atmış bir üniversite olmanın gururuyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim verirken, teknolojiden de geri kalmıyor.

“TURCom Teknoloji ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Realtech, sunduğu özellik ve avantajlarla tam aradığımız çözümdü” şeklinde konuşan Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Tamer ŞEN “Realtech, tüm cihazlarımızı ve bağlantılarımızı kolayca izleyip, yönetebilmemezi sağlayan bir çözüm. Bilgi işlem departmanı olarak iş yükümüzü azaltıp, daha verimli çalışmamıza da olanak sağladı” dedi.

Realtech’i her firmaya öneren TURCom Teknoloji Kamu Satış Müdür Yardımcısı Mahir EKER ise Realtech’in özellik ve avantajlarına değindi ve “ Ağ ve cihazlar başta olmak üzere bağlantıları, performansı, erişebilirliliği gerçek zamanlı izleyebilen Realtech, kullanıcı dostu bir çözümdür.
İstenilen şekilde alınabilen raporlar sayesinde IT kaynaklarını daha verimli kullanılmasını sağlarken, giderlerden de tasarruf edilmesine olanak tanır” diye konuştu.

Realtech Nedir?

Bütün ağ aygıtlarınızı ve bağlantılarını gerçek zamanlı tanımlayan, ağ servislerinin performans ve erişilebilirliğini ölçen ve yöneten bir yazılımdır.

Avantajları Nelerdir?