Adam&eve

Akdeniz’in highclass dizayn oteli Adam&Eve, TURCom’un marka konseptine uygun olarak sunduğu teklifi kabul etti.
Bir yeryüzü cenneti hayal edilerek highclass dizayn olarak seçkin konuklarını ağırlayan Adam&Eve, TURCom Teknoloji’nin sunduğu çözümler sonucunda sistemini tek merkezden kontrol edip, yönetiyor.

2006 yılında kurulmuş olan kablosuz internet sisteminin sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurabilmesi açısından yenilenmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Yeryüzü cenneti olan Otelimizde teknolojiyi de yakından takip ediyoruz ve etmekteyiz. Otelimizde çalışan wireless sistemi hem teknik konuda hem de erişim konusunda her zaman istediğimiz sonucu vermeli diyen Adam&Eve Bilgi İşlem Müdürü Sezai ÇAKMAK, “Özellikle son zamanlarda kullanımı artan, her yerde bağlantı gerekliliği olan wireless bağlantı şekli müşterilerimizin memnuniyeti açısından bir gereklilik haline gelmişti. TURCom Teknoloji ile yapılan toplantılar sonucunda, sunulan çözümün en uygun çözüm olduğuna karar verdiklerini ve TURCom ile el sıkıştıklarını söyledi. Proje ile sistemin sorunsuz çalıştığını da dile getiren ÇAKMAK, “ Sunduğumuz hizmet gibi, ihtiyaç ve sorunlarımızı karşılamak için bizim aldığımız hizmette çok önemli. Bu nedenle TURCom’la ilerledik” dedi.

TURCom Teknoloji Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Gökhan ELMAS ise ”TURCom Teknoloji olarak Adam&Eve’in altyapısına yönelik yaptığımız keşif sonucunda en uygun teknoloji ve ürünü seçtik. Böylece sistemin tek merkezden kontrol edilip, yönetilmesi için Access Pointler konumlandırılarak kontrollü bir yapı oluşturuldu. Proje Otel’in memnuniyetiyle sonuçlandı. Son yıllarda, özellikle turizm sektöründe, “her zaman her, yerde bağlantı” sloganıyla bir çok otel müşterimize sunduğumuz wireless çözüm referanslarımıza yeryüzü cenneti olan Adam&Eve Otel’i de eklemekten memnun olduk” şeklinde konuştu.