Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Müh. A.Ş. Son Teknoloji İle Çalışıyor!

Proje Taşımacılığı, Ağır Kaldırma, Rüzgar Enerji Santralleri Taşıma ve Montajı Konusunda Türkiye ‘nin En Önde Gelen Firmalarından Biri Olan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Müh. A.Ş., internet kullanımını TRCRoot ile kontrol altına aldı.

Proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, vinç kiralama, ağır kaldırma, indirme, yerleştirme gibi hizmetleri 1957 yılından bu yana başarı ile sunan Hareket Proje Taşımacılığı, 5651 sayılı kanundan dolayı ortaya çıkan internet trafiğini loglama zorunluluğunu TRCRoot ile çözüme ulaştırdı. Ayrıca TRCRoot’ un wifizone modülüyle kablosuz ağ, firewall modülü ile network güvenliği ve saldırı tespit modülleriyle network güvenlik açıklarını maksimum seviyede koruma altına aldı. Satın alınan Qnap backup ünitesi ile tüm data yedekleme ve veri kaybı konularına çözümü TURCom’ la sağlamış oldu.

TRCRoot dışında Metro Ethernet İnternet erişimi için yapılan çalışmalarda santrale olan mesafenin çok fazla olması sebebiyle fiber optik kablo yerine Radyolink üzerinden Metro Ethernet İnternet hizmetine TURCom ile geçiş işlemleri başarıyla yapıldı. Radyolink üzerinden Metro Ethernet kullanarak yüksek hızda internetle hızına hız katan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Müh. A.Ş. , son teknolojiyi barındıran ekipmanlarıyla da verimli ve hızlı çalışmanın keyfini yaşıyor.