Gema'ın da Tercihi TURCom Oldu


TURCom Teknoloji ile altyapısına yönelik ihtiyaçlarını karşılayan Gemak Gemi  sonunda arzu ettiği BT altyapısına kavuştu.

Türkiye’nin önde gelen ve sektörünün liderlerinden olan Gemak Gemi, tamir, tadilat ve yeni inşa tersanesi olarak 1969 yılından bu yana hizmet vermektedir. Bu süre içersindeki bilgi birikimini teknoloji ile birleştiren firma, yeni gemi inşa projelerine başlayarak, bu projelerle ilgili idari ve teknik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.

Emin ve hızlı adımlarla dünya piyasasındaki hedeflerine doğru koştuklarını vurgulayan Gemak Gemi İnşaat Bilgi İşlem Müdürü Tolga YAVAŞOĞLU, “Gemak olarak teknoloji başta olmak üzere artan rekabeti,  faydalı bir araç görüp, altyapı ve üretim süreçlerimizi devamlı iyileştirmekteyiz. Özellikle Uzakdoğudaki rakiplerimizin bilincinde olarak ilerliyoruz” dedi.

“TURCom Teknoloji’den Tuzla Tersaneler bölgesinde bulunan 2 lokasyonumuz arasında bulunan 34 Mbps’lik hat için cihazları temin ettik” diyen YAVAŞOĞLU, cihazların teslimiyle kurulumların da TURCom tarafından yapılarak, emin ellere emanet edildiğini söyledi.

YAVAŞOĞLU son olarak “Proje kapsamında TURCom’un Gold Partnerı olduğunu bildiğimiz Cisco marka routerlar konumlandırıldı, ayrıca devre tanımlamaları da yapıldı” şeklinde açıklamada bulundu.