Ak-Ay İnşaat TURCom’la Çalıştı, Memnun Kaldı

Ülkemizin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektörü firmaları da, TURCom’un referansları arasında yerlerini almaya devam ediyor.

İstihdam yaratması ve gelişime açık olması ile dikkat çeken inşaat sektörü, gelişen teknolojiden de faydalanıyor. Her sektörün gelişimi için son derece önemli olan teknolojiye firmalar artık yatırımdan çekinmiyor. Ak-Ay İnşaat da, TURCom Teknoloji ile bilişim altyapısını güçlendiren firmalar arasında bulunuyor. 
Toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesi için hizmet veren Ak-Ay İnşaat, Ak-Ay Grup bünyesinde yer almaktadır. Ak-Ay Grup, altyapı, kanalizasyon, su deposu ve içme suyu inşaatları yapımında uzman olan Ak-Ay inşaat, yol, köprü, kavşak inşaatlarıyla tanınan Sinan İnşaat ve konut inşaatlarına yeni bir soluk getiren Bulgu İnşaat'ın katılımıyla oluşmuştur.
Ak-Ay Grup’un başarısının arkasında profesyonel çalışma ekibi, inşaat makinaları ve gelişen teknolojinin kullanımının olduğunun altını çizen Ak-Ay Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Sinan VANLI, “ Araştırmacı ve yenilikçi olmamızın yanında çevreye de son derece saygılıyız. Teknoloji açısından sektörümüzle ilgili gelişmeleri sürekli takip ediyoruz. Özellikle referanslarından dolayı tercih ettiğimiz TURCom Teknoloji ile ilk defa çalışma fırsatı bulduk. Altyapımızda gerekli olan revizeleri TURCom ile gerçekleştirdik” dedi.
“Öncelikle 26 kullanıcılı Symantec Antivirüs çözümünü yeniledik” diyerek projenin detaylarına değinen TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Cihat TANIR, Linux tabanlı TRCroot ürününün webfilter ve loglama modülleri ile web filtrelemenin yanında log erişimlerini de kayıt altına aldıklarını, ayrıca antispam modülünün de eklenerek, istenmeyen maillerden de kurtulduklarını söyledi.
Ak-Ay İnşaat, bilişim altyapısında yapılan değişiklikler dışında, sistem desteğini de TURCom’dan alıyor