Selçuklu Belediyesi, TRCtv Aracılığıyla  Güncel Bilgileri Vatandaşlarına Kolayca Ulaştırıyor

Selçuklu Belediyesi, TRCtv Aracılığıyla Güncel Bilgileri Vatandaşlarına Kolayca Ulaştırıyor

Türkiye’nin en büyük 17. ilçesi olan Selçuklu’ya, en son teknolojileri kullanarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan Selçuklu Belediyesi, TURCom’la birlikte gerçekleştirdiği TRCtv projesi ile birlikte; çalışmalarıyla ilgili bilgileri vatandaşlarına kolayca aktarıyor.

“Akıllı bina” niteliğindeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Selçuklu Belediyesi, TRCtv ile hizmet binasını ziyaret eden vatandaşlara, hizmet ve faaliyetleri ile ilgili güncel bilgileri kesintisiz olarak iletebilecek bir altyapı oluşturdu. Binanın çeşitli yerlerine yerleştirilen ekranlarda, içeriğinin Belediyece belirlendiği bilgiler, farklı temalarda periyodik olarak görüntüleniyor ve uzaktan yönetilebiliyor.

Proje kapsamında 14 ekran ile 8 playerin konumlandırıldığı,, projenin sorunsuz ilerlediği ve arzu edilen sonuca ulaşıldığı belirtildi.

Kısaca Selçuklu Belediyesi;

Türkiye’nin 4. büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi ile yeni açılan Mevlana Üniversitesinin bulunduğu ilçe, Anadolu’nun en önemli geçiş noktalarından biri olan Konya’nın ve ülkemizin en gelişen ve büyüyen metropol ilçelerinden biridir. Selçuklu’da birçok tarihi yapı yer almaktadır. Gelişmişlik bakımından da Türkiye ortalamasını yakalayan ilçe, Konya’daki üretimin %25’ni karşılamakta olup, ildeki 4 adet Organize Sanayi Bölgesinin tümünü ve diğer özel sanayi bölgelerini de barındırmaktadır. Otogar, havaalanı, tramvay, hızlı tren merkezi gibi ulaşım merkezlerine de sahip olan Selçuklu’da, büyük alışveriş merkezleri ve sosyal yaşam alanları de yer alıyor.
TRCtv Hakkında;

TRCtv, bir merkez noktadan, internet protokolü kullanarak, belirli bir yayın listesi çerçevesinde, merkezdeki veya merkeze bağlı uzak uçlardaki bilgi ekranlarına görüntü ve ses aktarımı yapan kapalı devre bir TV sistemidir.

Tarih ve zaman bilgisinin yanı sıra dinamik veriler istenilen şekilde ekranlardan izleyenlerin bilgisine sunulmaktadır.