Kırklareli Üniversitesi’nin Sistem Odası Artık Yangına Karşı Hazırlıklı

Kırklareli Üniversitesi’nin Sistem Odası Artık Yangına Karşı Hazırlıklı

Bir sistem odasının olmazsa olmazları arasında öncelikle hatasız ve 7x24 çalışabilirlik, güç yönetimi, çevre şartlarının kontrol altında tutulması gibi unsurlar yer alır. Bunlar dışında ise bir diğer önemli unsur da oluşabilecek yangına karşı önceden alınması gereken önlemlerdir. Sistem odasına konumlandırılan FM200, en etkili çözümdür.

Sistem odasının bu ihtiyacını TURCom Teknoloji ile gideren Kırklareli Üniversitesi de, böylece yangın riskine karşı önlemini almış oldu.

En güvenilir yangın önleme çözümü olan FM200’ü Kırklareli Üniversitesi’nin sistem odasına konumlandıran TURCom, proje ile Üniversite’nin sistem odasındaki en önemli unsuru tamamladı.

Kırklareli ÜniversitesiHakkında;

2007 yılında kurulan Üniversite bugün 6 Fakültesi, 2 Yüksekokulu, 7 Meslek Yüksekokulu ve 2 Enstitü ile 14.500 ü aşkın öğrencisi  600‘ün üzerinde akademik personeli ile üstlenmiş olduğu görev ve sorumlulukları yerine getirmek üzere özveri ile çalışmaktadır.

Kırklareli Üniversitesi’nin amacı, kısa sürede ülkemizin en önde gelen üniversitelerinden biri olmaktır. Bu vesileyle Trakya Bölgesi’nde ve Balkan ülkeleri ile Türki Cumhuriyetlerle stratejik işbirliği içinde kalkınmaya katkıda bulunmak, halka açık konferans ve programlarla bilginin paylaşılmasını teşvik etmek, ifade ve araştırma özgürlüğünü yaymak, bütün faaliyetlerde etik davranış ve müşavereyi benimsemek, Üniversite bünyesinde herkesin temel beklentileri olarak adil, saydam, dürüst, güvenilir ve etkin bir iletişim ortamı sağlamak öncelikleri arasında yer alıyor.