Boehringer Ingelheim, IP Kamera Teknolojisine TURCom’la Geçti

2010 yılında dünyada 125. Türkiye de ise 10. Yılını kutlayan Boehringer Ingelheim, dünyanın önde gelen 20 ilaç şirketinden biridir. Genel merkezi Almanya’nın Ingelheim kentinde bulunan şirket, dünya genelinde 145 iştiraki ve 42.000’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Aile şirketi olarak kurulduğu 1885 yılından bu yana kendini insan ve hayvan ilaçları için yüksek tedavi değeri olan yepyeni ürünlerin araştırma, geliştirme, üretim ve pazarlamasına adamıştır.  2010 net satışı olan 12,6 milyar €’nun yaklaşık %24’ünü en büyük iş segmenti olan Reçeteli ürünler alanında  araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ayırmış olan Boehringer Ingelheim, TURCom Teknoloji’den temin ettiği IP kameralar ile çalışanlarına güvenli bir çalışma ortamı sunuyor.
Günümüzde son derece kaliteli ses ve görüntü sunan IP kameralar, analog kameraların yerini almaya başlamıştır.   Başta güvenlik, uzaktan görüntüleme, web uygulamaları gibi amaçlarla tercih edilen IP kameralar, kablosuz olarak kullanma imkanı ile de kolaylık sağlamaktadır.

Analog kamerala yerine,  IP kamera teknolojisini tercih eden Boehringer Ingelheim  en büyük değeri olarak gördüğü çalışanlarının güvenliği için hiçbir yatırımdan çekinmiyor.
TURCom Teknoloji aracılığıyla temin ettiği yüksek çözünürlüklü  , gece görüş özelliğine sahip PoE IP kameralarını kat girişlerine konumlandırarak , ofis alanlarının ve çalışanlarının güvenliğini arttırmayı amaçlıyan firma, yüksek çözünürlüklü kaydedilen görüntüleri ekrandan takip edebilirken , gerektiğinde rahatlıkla izleyebiliyor.