Giresun Üniversitesi’nin Açtığı İhale TURCom’un!

Giresun Üniversitesi’nin Açtığı İhale TURCom’un!

Giresun Üniversitesi’nin data altyapısını TURCom Teknoloji’nin yaptığı proje, başarıyla sonuçlandı.

Türk ulusuna, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizin ve dünyanın gerçeklerine duyarlı, kültürlü, üretici bireyler yetiştiren Giresun Üniversitesi, ihale kapsamında TURCom Teknoloji’nin kazandığı proje ile yeni data altyapısına merhaba dedi.

Projenin hazırlamasından uygulanmasına kadar başından sonuna her aşamasında bulunan Elektrik mühendisi Özgür ÇÖKÜK, “İhalemizi TURCom’un kazanması üzerine, proje çalışmalarına başladık. TURCom’un çalışma prensibinden, sürekli yanımızda olmasından oldukça memnun kaldık. Umarım devamı da gelir” dedi.

Giresun Üniversitesi’nde yapılan projeyi “ Rektörlük, kütüphane, eğitim fakültesi, fen edebiyat fakültesi, biyoloji bölümü, meslek yüksekokulu, idari bina ve meslek yüksek okulu ek binalarının internet telefon, şebeke-güç kaynağı enerjisi alt yapılarının yenilenmesi olarak özetleyen TURCom Teknoloji Kamu Satış Müdür Yardımcısı Mahir EKER, “TURCom Teknoloji olarak kamu alanında birçok yeni projeye imza atmaya devam ediyoruz. Giresun Üniversitesi’nin de referanslarımız arasına girmesi bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Proje ihtiyacının mevcut alt yapının yetersiz ve eksik olmasından dolayı olduğunu belirten TURCom Teknoloji Özel Projeler Grup Müdürü Murat UÇAR ise, “Söz konusu binalardaki tüm data, telefon ve enerji alt yapısının uluslararası standartların gerektirdiği şekilde yapılarak projelendirildi ve uygulandı. Performans testleri yapıldı ve etiketlendi. Geriye dönüp baktığımızda ülkemizin tüm bölgelerinde ve yurtdışında olduğu gibi Giresun’da da farklı kurumlarda kısa sürede çok güzel işler çıkardığımızı görüyoruz bu bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağıdır. Proje süresince çalışmaların sağlıklı yürüyebilmesi için destek ve yardımlarını esirgemeyen Bilgi İşlem Daire Başkanı Hacı Murat KÖKSAL, Yapı İşleri Daire Başkan V. Mehmet Selçuk ÇEKİÇ, Yapı İşleri Daire Başkanı Köksal ÇAMALTI, Elektrik Mühendisi Özgür ÇÖKÜK ve Teknik Öğretmen Nuri GÜLTEKİN’ e ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.