Çolakoğlu grubuMetalurji,; Artık Yeni Ofisinde Hizmette!

Çolakoğlu grubuMetalurji,; Artık Yeni Ofisinde Hizmette!

Türk sanayisinin öncü kuruluşlarından Çolakoğlu Metalurji, yatırımlarını sürdürerek, milli ve uluslar arası standartlardaki ürünleriyle müşterilerini memnun ediyor.
İlk sıcak sac yatırımına da imza atan Çolakoğlu Metalurji, yeni ofisine taşınmasının ardından TURCom Teknoloji ile çalışarak, yeni ofisinin altyapısını tamamladı.

Düşük bir cümle olmuş, revize edilmesinde fayda var..
Biltim Bilgisayar Sistem ve Network Müdürü Aykut AYDOĞDU, “Anahtar teslim yapıda hizmet aldığımız iş ortağımız TURCom zorlu bir süreci rahat bir şekilde atlatmamızı sağladı; WAN, BGP4 yapıda MetroEthernet İnternet, LAN Switch, Wireless network ve güvenlik çözümleri dahil birçok konuda ürün ve hizmetlerimizi TURCom ve Telnet üzerinden temin ettik” dedi.
Çolakoğlu büyük bir grup kısaca bilgi vermek lazım:Biltim, Marmaraelektirik, bir gıda firması vs, bunlara da vurgu yapmak gerekir
Kavacık’ta yeni ofisine taşınan Biltim Bilgisayar, yeni ofisinde TURCom Teknoloji’nin çözümlerinden de faydalandı.
Uygulama geliştirme, eğitim, proje yönetimi ve network konularında uzun yıllardır hizmet veren Biltim, yeni ofisinin bilişim altyapısında TURCom Teknoloji’yle de çalışarak, hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. TURCom’dan lokal network için firewall ve aktif cihazları aldıklarını aktaran Biltim Bilgi İşlem Müdürü Aykut AYDOĞDU, “anahtar teslim yapıda hizmet aldığımız iş ortağımız Turcom zorlu bir süreci rahat bir şekilde atlatmamızı sağladı; WAN, BGP4 yapıda metro Ethernet İnternet, LAN SW ve Wireless network ve security çözümleri dahil birçok  konuda ürün ve hizmetlerimizi Turcom ve Telnet üzeriden temin ettik.
5651 sayılı yasa kapsamında internet erişimlerimizin yasaya uygun loglanması  ve web filter servislerimizi  ise yine TURComurcom’un TRCroot ürün ailesine emanet ettik. Yıllardır beraber çalıştığımız TURComurcom yerni projelerimizde yer almaya devam edecekWireless çözümü ve telekomünikasyon süreçlerinin de TURCom ile kolayca üstesinden geldik” dedi.
BiltimÇolakoğlugrubu , bundan böyle Kavacık’taki yeni ofisi ve yeni altyapısıyla çalışmalarını sürdürecek.