Bizim Menkul Değerler, Altyapısı İçin TURCom Çözümlerini Uygun Buldu

Hızlı, güvenli, etkin işlem olanağı sunan Bizim Menkul Değerler, networkünü ve sistem odasını TURCom Teknoloji ile düzenledi.
Bizim Menkul Değerler, sermaye piyasalarında aracılık hizmetlerini vermek ve etkin fon yönetimi amacıyla 2003 yılında bu yana hizmet vermektedir.  DJIM Borsa Yatırım Fonu ,Altın, enerji, inşaat sektörü fonları ile Türkiye’de bir ilke imza atan kuruluş, Mobil İmza ile hesap açabilen Türkiye’deki ilk ve tek kurum olmuştur.
Daha hızlı ve kaliteli hizmet için teknolojinin de faydasının farkında olan Bizim Menkul Değerler, bu anlamda network ve sistem odası projeleri için TURCom’la yol aldı.
TURCom Teknoloji ile yapılan projede network düzenlenmesi yapılarak projeye başlandığını ifade eden Bizim Menkul Değerler Bilgi İşlem Müdürü Cüneyt GÜNGÖR, “Sistem odamızın kablolama altyapısı, etiketleme, sanallaştırma, storage, switch, sunucu, IP değişiklikleri yapılarak sistem üzerinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Ayrıca Vlan yapısı da tekrar düzenlenerek, proje başarıyla tamamlandı” dedi.
Bizim Menkul Değerler’in network ve sistem odasındaki çözümleri yenileyerek, istenilen hale getirdik diyen TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Gülay SEYYAR, Bizim Menkul ile yapılan projenin, ilk proje olmadığından, bu nedenle çok daha rahat ve kolay çözüm önerileriyle bu projeyi gerçekleştirdiklerini vurguladı.