PETROTURK Aydınlatmada Tasarrufu Seçti


Akaryakıt sektöründe dağıtıcı kimliği ile müşterilerine en üst seviyede hizmet veren PETROTURK, Afyon’da bulunan Biryıldıran Kardeşler adıyla faaliyet gösteren bayisi için Hitech Hizmet Teknolojileri ile çalışarak, tasarruflu aydınlatmayı seçti.

Bayii ve müşteri memnuniyeti için hiçbir yatırımdan kaçınmadan, teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak, akaryakıt dağıtıcısı olarak Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerini en iyi akaryakıtla buluşturan PETROTURK, firmalara enerji yönetim sistemleri başta olmak üzere, otomasyon sistemleri, online iletişim çözümleriyle, danışmanlık ve projelendirme hizmetleri sunan Hitech’in led aydınlatma ürünleriyle, Biryıldıran Kardeşler Akaryakıt adıyla hizmet veren istasyonunun aydınlatmasını yaptı.

Hitech’in enerji tasarrufu sağlayarak, elektrik faturasının da o oranda azalmasını sağlayan led aydınlatma ürünleriyle tanışınca, istasyonumuzda uygulamaya karar verdik diyen PETROTURK Bilgi İşlem Müdürü Cihan ÖZ “Hitech yeni kurulmuş bir firma olmasına rağmen deneyimli eleman ve kaliteli ürünleriyle dikkatimizi çekti. Biryıldıran Kardeşler istasyonumuzun elektrik giderlerini azaltmak amacıyla bu projeyi gerçekleştik. Sonunda da hem daha güçlü bir aydınlatma sistemine sahip olduk hem de enerji kullanımını azalttık” şeklinde açıklamada bulundu.