İstanbul Bilgi Üniversitesi Bir Kez Daha TURCom Dedi!


1996 yılında kurulan ve gerek akademik atmosferi ve kadrosuyla gerek ise üniversite eğitimine kazandırdığı yenilikçi bakış açısıyla Türkiye’de üniversiteler arasında öncü bir rol üstlenen İstanbul Bilgi Üniversitesi , IT çözümleri için TURCom Teknoloji ile çalışmaya devam ediyor. Akademik yaşama yeni bir soluk getiren BİLGİ sorgulayan, toplumsal sorunlara duyarlı olduğu kadar özgün ve sorumlu bireylerin yetişmesine katkıda bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen akademik kurumlar arasında yer alan İstanbul Bilgi Üniversitesi, 15 binden fazla mezunu ile ülkemize ve dünyaya faydalı gençler yetiştiriyor. Her üniversite gibi sürekli gelişen teknolojiye ayak uyduran BİLGİ, bu konuda TURCom ile istediği altyapıya sahip oldu.

Geçtiğimiz aylarda iletişim altyapımıza yönelik ürün yelpazesini yine TURCom Teknoloji ile genişleten İstanbul Bilgi Üniversitesi, bu defa da tüm kablosuz (wireless) altyapısını TURCom’la kurdu. Controller, network için switch ve access pointlerin verildiği proje dışında BİLGİ, network bakım anlaşmasını da TURCom Teknoloji ile yaptı.

Kampüsten kablosuz internet erişimi için de gerekli donanım ve cihazların da verildiği projede, backup yazılımı da güncellenerek, firewallar güncellemeleri de proje kapsamında yenilendi. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, böylece öğrencilerine kesintisiz internet erişimi sunarken, networkünü de TURCom Teknoloji ile garanti altına almış oldu.