Başarı Öykülerimiz - Turcom

Şölen Çikolata

Şölen Çikolata'nın Genel Müdürlüğü Balance Binasına Taşındı


"Yakın geçmişte de beraber projeler gerçekleştirdiğimiz ve mevcut Network altyapımızın bakım ve desteğini teslim ettiğimiz TURCom'un gerçekleştirdiği taşınma projemiz, planlanan süreçte ve sorunsuz şekilde tamamlandı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Ökkeş BAHAR Şölen Çikolata - Bilgi İşlem Müdürü

Değerlerine bağlı, yüzü daima ileriye ve yenilikçiliğe dönük, tüketicinin istek ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak cesur, enerji dolu, yeni tatları keşfetmeye hazır yapısıyla Şölen Çikolata'nın 28 yılı bulan başarı öyküsü tüm hızıyla devam ediyor.

Genel Bakış
Şölen Çikolata'nın altyapı taşınma projesi ihtiyaçlar dâhilinde, hızlı ve efektif olarak gerçekleştirildi.

Çözüm:
TURCom Teknoloji Proje ve Satış Müdürü F. Yasemin KARSLIOĞLU, Şölen Çikolata'ya gerçekleştirilen projeyi su sözlerle aktarıyor; "Şölen Çikolata'nın genel müdürlüğü Silivri lokasyonundan, Güneşli 'de yeni inşa edilen Balance Binası'na taşındı. Taşınma sürecinde TURCom Teknoloji, Şölen'in bilişim ortağı oldu. Şölen'in tüm Kablolama - Sonlandırma, Network, Wireless ağını kurduk ve Video Konferans Sistemini temin ettik. Yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımıza bir başka başarılı projeyle devam ediyor olmamız bizi çok gururlandırdı."

Şölen Çikolata için artık yurt dışı ve yurt içi toplantılar, bir tık ötede

"Proje dâhilinde Şölen Çikolata'ya Video Konferans Sistemi'ni yeniledik. Zamanı efektif kullanmak, ulaşım ve konaklama masraflarından kurtulmak ve en önemlisi ilgili kişilerin yüz yüzeymiş gibi toplantılar yaparak kararlar alınmasının avantajları için bu yatırıma onay verildi. Şölen Çikolata'nın içinde bulunduğu sektör sebebiyle yurt dışı ve yurt içinde yaptığı toplantı sayısı bir hayli yoğun. Kendilerine konumlandırılan Video Konferans Sistemi farklı mekânlarda ama yüz yüze video işbirliği sağlayabilmekte. Şölen Çikolata, kurulan Video Konferans Sistemi ile ulaşım ve konaklama gibi ek masraflar olmadan diğer ofisleri ile toplantı yapabilme şansı da yakalamış oldu. Ürün katılımcılara, toplantıyı kaydedip ilerleyen zamanlarda tekrar izleme fırsatını da sunuyor..."

Şölen Çikolata Bilgi İşlem Müdürü Ökkeş Bahar'da proje ile ilgili eklemelerde bulundu; "Video konferans sistemini uzun yıllardır kullanıyorduk ancak daha interaktif, efektif ve kaliteli iletişim için teknolojik olarak yeni ürünleri konumlandırmak istedik. Yoğun olarak toplantı trafiği yaşadığımız ve görüşme ihtiyacının daha fazla olduğu lokasyonlarımız için bu projeyi gerçekleştirdik. Anlık ihtiyaçlarda hızlıca bir araya gelmek zor olduğundan video konferans interaktifliğini kullanarak daha etkili toplantılar gerçekleştirebiliyoruz. Zaman ve maliyet kazancı ile beraber teknolojik yenilememizi de yapmış olduk. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğimiz ve uzun yıllardır zaten beraber çalıştığımız TURCom ile devam etmemiz de her zamanki gibi bizim için avantaj oldu.

Avantaj

  • Sunulan çözümler sonucunda zaman tasarrufu, iş gücü, verimlilik ve süreçlerde kolaylık sağlandı.

Çözüm Bileşenleri

  • Network Altyapısı
  • Kablolama - Sonlandırma
  • Wireless
  • Video Konferans Sistemi