İgdaş

İGDAŞ, TEKNOLOJİDE TURCom ÇÖZÜMLERİYLE YOL ALIYOR

 

“Realtech projemizden sonra son derece önemli olan taşınma projemizi riske atmadan, TURCom’la yol aldık.”

İGDAŞ Bilgi Teknolojileri Müdürü Ahmet TOSUNOĞLU

Taşınma projesi için yine TURCom Teknoloji ile el sıkışan İGDAŞ, yeni bölge binasına taşındığı ilk günden bu yana kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Doğalgazı çevreye saygılı, emniyetli ve kesintisiz olarak topluma sunan İGDAŞ, IT altyapısında işbirliği içinde olduğu TURCom Teknoloji’ye yine güvenerek, yeni bölge binasına TURCom deneyimiyle taşındı.

İGDAŞ, kesintisiz ve güvenli gaz arzını gerçekleştirirken, tüm hizmetlerinde kaliteyi hedefliyor. Stratejik planlama ve performans izleme süreçlerine konulan hizmet kalitesine yönelik hedeflerin performans takipleri yapılarak, kaliteli hizmetin devamlılığını sağlayan kurum, tüm bu çalışmalarını gerçekleştirirken, aynı zamanda IT altyapısını da sürekli güçlendiriyor.

Bir çok projeyi hayata geçirdiği TURCom Teknoloji ile taşınma projesi kapsamında, Ümraniye’de bulunan eski binasından, Kavacık’a taşındı. Hiçbir kesinti olmadan, çok kısa sürede yeni merkezlerine taşındıklarını söyleyen İgdaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Ahmet TOSUNOĞLU, “TURCom Teknoloji’yi yaptığımız önceki projelerden tanıyorduk. Son derece kritik olan taşınma projemizi de riske atmadan TURCom ile anlaştık. Sonuç tam da beklediğimiz gibi oldu” diye konuştu.