Global Blue

GLOBAL REFUND, GLOBAL BLUE UNVANINA TURCom ile SORUNSUZ GEÇTİ

“Global Refund olarak sunduğumuz hizmetlerimizi, Şubat ayından bu yana Global Blue olarak sunmaya devam ediyoruz. Bu geçiş sürecinde iletişim altyapımızı TURCom sayesinde hiçbir sıkıntı ve gecikme yaşamadan atlattık.”

Global Blue Türkiye, Hülya ASLANTAŞ

30 yıldır vergisiz alışveriş hizmeti sunan Global Refund, Global Blue markasıyla yurtdışında harcama ve alışveriş yapmak isteyen uluslararası ziyaretçilere sunmaya başladığı yeni imkanlarla dikkatleri üzerine çekerken, iletişim ve telekom altyapısında da TURCom Teknoloji’nin çözümlerini tercih etti.


Global Blue Türkiye Genel Müdürü Hülya ASLANTAŞ; “Geçtiğimiz Şubat ayında, tüm dünyada Global Refund unvanı ile sunduğumuz geniş ürün ve servis yelpazesini artık yeni markamız Global Blue ile sunma kararı aldık. Uluslararası seyahat, alışveriş ve harcama pazarında faaliyet gösteren işletmelerin, dünyayı keşfetmek isteyen uluslararası ziyaretçiler ile kalıcı ilişkiler kurmalarına yardımcı olmayı hedeflediğimiz bu değişiklikle ileriye doğru büyük bir adım attık. Gelişmekte olan seyahat ve alışveriş imkanlarına yönelik medya dünyasında da öncü olma amacıyla, pratik güncel bilgi ve öneri içeren yeni yayınlarımız ve buna ek olarak www.global-blue.com web sitemizle de ziyaretçiler için güvenilir bir kaynak olacağız. Ziyaretçilerimize, bulundukları şehirlerdeki cazip alışveriş seçenek ve imkanlarını da cep telefonu yoluyla duyuracağız” dedi ve TURCom Teknoloji ile hayata geçirilen proje hakkında şunları söyledi;

“Sunduğumuz tüm bu yeniliklerin eksiksiz olarak ziyaretçilere ulaştırılması için teknolojinin imkanlarından faydalanmamız gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle iletişim ve telekom altyapımızdaki gerekli değişiklikleri TURCom Teknoloji ile gerçekleştirdik. Geçiş sürecimizi TURCom sayesinde, hiçbir sıkıntı ve gecikme yaşamadan atlattık. Projede tüm hatlarımızın unvan değişikliklerini TURCom üstlenirken, biz de zaman ve iş gücünden tasarruf ettik.”