Rumeli Çikolatacısı

Rumeli Çikolatacısı’nın İnternet Ağı Kesintisiz ve Güçlü

TURCom’un tecrübesini ve başarısını takdir ediyoruz. Kendileriyle çalışarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bize uyguladıkları proje sonucunda gördük. Uzun yıllar daha TURCom’un teknoloji ortağımız olmasını dileriz.

RUMELİ ÇİKOLATACISI - IT&SYSTEM SORUMLUSU- VOLKAN DEREOĞLU
Dünya’nın sayısız bölgesinden gelen reçeteleri, tarihi geleneklerimizle birleştirerek tüketicilerine uzun yıllar hizmet vermeyi ve herkese Rumeli’nin eşsiz çikolata deneyimini yaşatmayı kendine hedef belirleyen Rumeli Çikolatacısı teknoloji ortağı olarak TURCom’u seçti.

Genel Bakış:
Rumeli Çikolatacası’nın internet ağı Cisco Meraki mimarisine geçirilerek TRCroot WifiZone ile entegre edildi.

Çözüm:
TURCom Teknoloji Proje ve Satış Yöneticisi Özge Özata projeyi şöyle özetliyor: “ Müşterimize farklı farklı erişim ihtiyaçlarını tek bir platformda güvenli ve kolay kullanımı öngören kullanıcı dostu bir altyapı kurduk. Bunları sağlarken yasal gerekliliklere uygun internet erişimi vermek de son derece önemliydi. Güvenli bir platform ile beraber sistemin sürekliliği ve yönetiminin sorunsuz olması gerekiyordu. Bu nedenler biz de Cisco’nun Meraki mimarisini kendilerine önerdik. Aynı zamanda TURCom’un kendi çözümü olan TRCroot Wifizone ile log kayıtlarını 5651 yasına uygun şekilde kayıt alınmasını sağladık. “

Avantaj:
• TRCroot – WifiZone ile 5651 yasası gereğince merkezi loglanma sağlandı.
• Uç cihazların kurulduğu konumdan bağımsız olarak, tüm ağın bütünleşik görüntüsünün alınabilmesi sağlandı.
• Hızlı kurulum ve basit yönetim sağlandı
• Müşterilere sunduğu kablosuz ağ hizmetinde limit ayarları yaparak, bu ağın tüm müşteriler tarafından adil bir şekilde kullanabilmesi sağlandı.
• Müşterilerin bulundukları lokasyondan bağımsız olarak tüm restoranlarında müşterileri tanıma özelliği ile otomatik olarak kablosuz ağa bağlanmaları sağlandı.

Çözüm Bileşenleri:
• Cisco Meraki wireless ürün ailesi
• TRCroot – WifiZone