Yusen Lojistik

Yusen Lojistik, Her Daim Güvenli

Firewall yenileme projemizde, bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz, TURCom Teknoloji ile planladığımız gibi sorunsuz bir geçiş gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
HAÇİK MAĞDEN -Yusen Lojistik Bilgi Teknolojileri Müdürü

Genel Bakış:
Yusen Lojistik, teknolojiyi yakından takip eden ve bünyesine en son yenilikleri uygulayan bir firma olarak, TURCom Teknoloji ile başarılı bir çalışmaya imza attı. Yusen Lojistik her geçen gün büyüyen network altyapısı ihtiyaçları doğrultusunda firewall altyapısı yenilendi.

Çözüm:
TURCom Teknoloji Proje ve Satış Müdürü Aykut Bilici, Yusen’in güvenlik altyapısında güncel teknolojiye uygun olarak, Next Generation olarak adlandırılan (Yeni Nesil Teknoloji) firewall’lar konumlandırıldığını aktardı. Aykut Bilici, projeyle ilgili olarak; “Proje öncesinde Yusen Lojistiğin ve TURCom teknik uzmanlarının beraber yaptığı ön değerlendirme sonrası, firmanın altyapısına en uygun olacak çözüm belirlendi. Sonrasında olumsuz bir durum oluşmaması için demo ortamı hazırlanarak canlı sistem üzerinde yapılan testler sonucunda her hangi bir aksaklık görülmemesi üzerine daha güvenli ve performanslı bir altyapıya geçiş yapıldı. Proje kapsamında iki adet yedekli şekilde firewall kurulum ve konfigürasyonu gerçekleşti.” diyerek projeyi özetledi.

Avantaj:
• Günümüz web saldırı tekniklerine maksimum seviyede yanıt verebilecek bir altyapı elde edildi.
• Güvenli ve yedekli çalışan bir altyapıya geçildi.

Çözüm Bileşenleri
• Firewall ( Güvenlik Duvarı)