TRENDY HOTELS

TRENDY HOTELS, 2016 sezonunda hizmete açacağı TRENDY LARA'da da TURCom Çözümleri ile Misafirlerini Karşılamaya Hazır

1994'ten beri kaliteden ödün vermeden, konuklarına güler yüzlü hizmetiyle bilinen Trendy Ailesi; Trendy Otel Aspendos ve Trendy Otel Lara'da TURCom çözümleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Trendy Otel Bilgi İşlem Müdürü Adnan Ataş: 'Trendy Otel'in Turcom Teknoloji ile çalışmaya karar verilmesinde hızlı geri dönüşler, taleplere karşı etkin çözümlerle, Trendy Otel Lara ve Trendy Otel Aspendos'un hedeflerine paralel olarak ek maliyet getirmeden bir altyapı sistemi sunması etkili oldu. Güncel teknolojiler konusunda ortak değerlendirmeler yapıp mevcut yapımızı doğru planlamalar ile daha güvenli ve performanslı çalışabilecek bir yapıya taşıdık. TURCom ekibi ile beraber ortak düşünce çerçevesinde verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Proje terminine uygun ilerlememiz ve kurguladığımız yapıyı sorunsuz oluşturabilmemiz de ödülümüz oldu.

Mevcut durumda yüksek müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet veren Aspendos Beach, Verbena Beach, Palm Beach ve Side Beach Otellerimize ek olarak 2016 Yaz sezonunda açmak için Yönetimimiz tarafından yatırım kararı alınması sonrasında, güncel teknolojileri kullanabilmek için çalışmalarımıza başlamıştık. Otelimizde ihtiyaç duyduğumuz birçok altyapı için farklı öneriler ve çözümler aldık. TURCom'un sunduğu çözümler tarafımızdan kabul gördü ve yaptığımız değerlendirmeler sonucunda TURCom ile çalışma kararı aldık.' dedi.

Genel Bakış

Trendy Otel'lerinin gerekli bilişim altyapısı ihtiyaçları TURCom Teknoloji tarafından karşılandı.

Çözüm

TURCom Teknoloji Proje ve Satış Koordinatörü Gökhan Elmas Proje ile ilgili;

'Trendy Otel'in TURCom Teknoloji ile yapmış olduğu işbirliğinde kurumun verimliliği, performansı, kapasite planlaması, var olan kaynaklarının yeni projelerde kullanılabilirliği ve yönetim kolaylığı gibi bir takım kriterler göz önünde bulundurularak, düşük operasyon maliyetleri ile daha çok verimliliğin sağlandığı güvenli bir ortamın oluşturulduğu bir altyapı kuruldu.' açıklamasında bulundu.

Yeni sezon ile birlikte açılışı yapılacak olan TRENDY LARA Otel projesinin birçok bileşeninde beraber çalışma ortamını bulmamızda her iki tarafın da karşılıklı özveri ve güveni önemli rol aldı. Trendy'nin, birçok rakip firma arasından bizim sunduğumuz teklifleri kabul etmesinde; projenin başından beri teknik çalışmalarda bulunmamız, proje planları üzerinde gerek teknik gerekse maliyet avantajı getirecek çalışmalar yapmamız, Trendy standartlarında müşteri memnuniyeti sağlamak için teknolojik yenilikler ile güvenlik, performans ve kolay erişilebilirliği ön planda tutulan çözümler oluşturmamız, saha keşifleri doğrultusunda doğru ürünleri tercih etmemiz, teknik yeterliliğimiz, müşteri ilişkilerimiz ve tabiki daha önce birçok otelde gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar etkili olmuştur. Antalya'daki 2016 yılı örnek projelerinden biri olan TRENDY HOTELS projesini başarılı bir şekilde tamamlayıp referanslarımıza katmamız bizim için önemliydi.

Çözüm Bileşenleri

• Data Kablolama Pasif Ürünleri
• Sistem Odası Kabinet ve Pasif Ürünleri
• Kat kabinetleri ve sonlandırma ürünleri
• Switch Altyapısı
• Access Point (Oda, kapalı alan ve açık alan) Altyapısı
• Server ürünleri ve yapılandırılması
• Storage ürünleri ve yapılandırılması
• Yedekleme yazılımları
• Sanallaştırma altyapısı yapılandırması
• MS yazılımları
• PC / Notebook / Printer ürünleri
• Firewall donanımları ve güvenlik altyapısı yapılandırılması
• Antivirüs yenilemesi
• Oteller arası MPLS VPN çalışması