GLOBAL YATIRIM HOLDING

Global Yatırım Holding‘de Toplantılar Düzende

"Karaköy merkez binamızdaki ortak toplantı odalarımızda kullandığımız TRCmr çözümü sayesinde daha organize bir rezervasyon ve bilgilendirme sistemi elde ettik. Artık toplantı odalarının doluluk zamanları oda girişindeki panellerde görülebiliyor. Oda içerisinde yerleştirdiğimiz paneller ile de toplantı bitiş zamanlamaları takip edilebiliyor."

*Global Yatırım Holding

Temelleri 1990 yılında atılan Global Yatırım Holding, kısa süre içinde Türkiye'nin lider bağımsız aracı kurumu ve yatırım bankacılığı şirketine dönüşmüştür. Birçok girişimcinin ilk kez uluslararası kurumlarla tanışmasına vesile olan Global Yatırım Holding, Türkiye sermaye piyasalarının gelişiminde de önemli bir rol üstlenmektedir. Köklü yatırım deneyimi ve uluslararası iş çevreleriyle güçlü ilişkileri sayesinde Grup, yatırım hedeflerini belirlemede ve yeni alanlara ilişkin risk değerlendirmede önemli bir rekabet üstünlüğüne sahiptir. Grubun esnek yapısı ve kültürünün yanı sıra etkin risk değerlendirme süreçleri sayesinde Global Yatırım Holding, birçok yatırıma başarılı bir biçimde öncülük etmiştir.

Genel Bakış:

Global Yatırım Menkul değerlerin Galata'da ki binasındaki toplantı odalarının karmaşık yapısı TRCmr çözümü sayesinde giderildi.

Avantaj:

• TRCmr çözümü ile şirketteki toplantı odalarına düzenli işleyiş ortamı sunuldu.
• Toplantı odalarının organizasyonu sağlandı.
• Toplantı odası envanterleri ve bu envanterlerin durumları hakkındaki bilgiye kolaylıkla ulaşılır hale gelindi.
• Sisteme Outlook entegrasyonu yapıldı ve kolay bir kullanım avantajı sunuldu.
• Masa üstü tableti ile bağlanılarak mutfak siparişleri, klima, projektör arızaları durumunda kayıt işlemleri kolaylıkla oluşturma imkanı sağlandı.

Çözüm:

Global Yatırım Menkul değerlerin Galata'da ki binasındaki toplantı odalarına TRCmr çözümü uygulandı ve bundan sonraki yapacakları tüm toplantıların organize şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmış oldu.

Çözüm Bileşenleri:

• TRCmr - Toplantı Odası Bilgilendirme ve Yönetim Sistemi