Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel Misafirlerini Kalite ve Şıklık İçerisinde Ağırlamaya Hazır

"Beraber yürüttüğümüz proje sürecinde bizi dinleyen ve anlayan, inovatif yaklaşımlar gösteren bir ekiple çalışmış olmanın memnuniyeti içindeyiz."

Volkan Öngel
Akgel Gayrimenkul Yatırım

Haliç'in tarihini yansıtan modern bir tasarımın ve en son yeşil bina teknolojisinin kullanıldığı otelde birçoğu nefes kesici Haliç manzarasına sahip, birbirinden ferah toplam 136 oda, gurme mutfak lezzetleri sunan bir restoran, keyifli bir spa ve beş adet son teknoloji toplantı salonu bulunan ve Mart ayında açılan Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel, Hitech ile başarılı bir projeye imza attı.

Akgel Gayrimenkul Yatırım Volkan Öngel: "Hitech' in sektördeki güçlü referanslarını inceledik ve yeni açılan Mövenpick Hotel İstanbul'dan sonra İstanbul'daki ikinci, Türkiye'deki dördüncü otelimiz Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel için Hitech ile çalışmaya karar verdik" dedi.

Genel Bakış: Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel' in altyapı ihtiyaçları belirlenip uygun çözümler sunuldu.

Çözüm: TURCom Teknoloji Zayıf Akım Presales Grup Müdürü Mustafa Arabacı: "Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel' in tüm network altyapısının ihtiyacına yönelik yapısal kablolama altyapısı kuruldu. Bunun için yıldız topoloji şeklinde katlar fiber optik kablolar ile sistem odasına bağlandı. Tüm bina içerisindeki sonlandırma işlemleri tarafımızdan gerçekleştirilerek network sistemleri kuruldu" dedi.

Hitech Satış Yöneticisi Zergün Erdağlı projeyi şu sözlerle açıkladı: "Yeni açılan Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel' in ihtiyaçları doğrultusunda switch, access point, sunucu, pc, monitör, laptop temin edilip, işletim sistemi ve Office lisansları ve sanallaştırma yazılımı kurulumu gerçekleştirildi.

Avantaj: Sunulan çözümler ile Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Hotel daha hızlı ve daha efektif kullanacağı bir network altyapısına kavuştu.

Çözüm Bileşenleri

- Yapısal kablolama sonlandırma, test ve etiketleme
- Network ürünleri (switch, Access point ve firewall) ve kurulumu
- Sunucu, PC, monitör, laptop
- Back up cihaz ve yazılımı
- İşletim sistemi ve Office lisansları
- Sanallaştırma yazılımı