Lazzoni Hotel

Lazzoni Hotel Altyapısıyla da Mükemmel

Lazzoni Grubu'nun ödüllü tasarımcıları tarafından benzersiz bir şekilde tasarlanan odaları, çalışanlarının konukseverliğiyle iş ve tatil amaçlı konaklayan misafirlerini, eşsiz bir konaklama tecrübesi yaşatmak için İstanbul Avrupa yakasının tarihi alanlarından biri olan Haliç'in kıyısında bekleyen Lazzoni Hotel bilişim altyapısında da mükemmelliği Hitech ile yakaladı. Otelin Genel Müdürü Sn. Gürhan Sayar "Hitech den yatırımın doğru ve efektif yapılması anlamında tam bir çözüm ortağı desteği aldık sadece satış değil proje ve uygulamada da çok iyi hizmet aldık" dedi.

Genel Bakış: Lazzoni Mobilya'nın ilk otel yatırımı olan Lazzoni Hotel'in network cihaz ihtiyaçları karşılanıp, telefon santrali ve oda telefonlarının sorunsuz çalışması için gerekli kurumlar yapıldı.

Çözüm: Hitech'in teslim ettiği projede Lazzoni Hotel'in santral, oda telefonları ve IPTV sistemi kuruldu. Switch, access point ve server storage ürünleri konumlandırıldı. Sanallaştırma ve back up yazılımı temin edildi.

Avantaj: Sunulan çözümler ile Lazzoni Hotel daha hızlı ve daha efektif kullanacağı bir network altyapısına kavuşmuş oldu.

Çözüm Bileşenleri

- Switch
- Access point
- Santral
- Oda telefonlar
- IP TV Sistemi
- Server
- Storage
- Sanallaştırma-Back up yazılımı
- Thin Client