Delta Petrol

Delta Petrol, TURCom İle Yeni Merkez Ofisinde!

"Yeni merkez binamıza altyapımızı bizden bile daha iyi bilen TURCom Teknoloji ile 1 hafta gibi kısa bir sürede taşındık."
Delta Petrol ve Akaryakıt Sistem Yöneticisi Uğur META

Türkiye akaryakıt sektöründe İstasyonları ve Madeni yağ ürünleriyle yer alan Delta, uzman personeliyle İstanbul'da faaliyet göstermektedir. Kendi kendini yenileyebilen yüksek bir standarda ulaşmak için tam donanımlı uzman bir yönetim ekibiyle hizmet veren Delta, en iyi ve avantajlı hizmeti vermek için çalışmaktadır.

Delta'nın 1980'li yılların başlarında kurulduğunu ve 8 yıldan bu yana TURCom ile çalıştıklarını aktaran Delta Petrol ve Akaryakıt Sistem Yöneticisi Uğur META, "TURCom Teknoloji ile SSL VPN'den switch alımlarına, firewalldan LAN ve WAN çözümlerine kadar birçok projeyi başarı ile sonlandırdık. Yıllardır beraber çalışmanın verdiği bilgi ile TURCom, altyapımızı adeta bizden daha iyi tanıyor. Bu nedenle yeni merkez binamıza taşınmamız gündeme gelince, hiç tereddütsüz TURCom'la anlaştık. Böylece yeni merkez binamıza altyapımızı bizden bile daha iyi bilen TURCom Teknoloji ile 1 hafta gibi kısa bir sürede taşındık.

Alınan kararla acilen taşınmamız gerekiyordu ve gerekli olan tüm test çalışmalarını bile yapmadan, TURCom ile taşınma süreçlerine başladık. Aynı günün akşamı, saat 8'de sistemimiz çalışır durumdaydı.

Yeni binamızda sistemimiz sorunsuz çalışıyor. Çıkan ufak tefek sorunlarda da istediğimiz her an TURCom yanımızda" dedi. TURCom Teknoloji'yi gönül rahatlığıyla tüm firmalara tavsiye ettiklerinin altını çizen META, yeni projelerde de TURCom'la ilerleyeceklerini söyledi.

Kurum felsefesinin temelinde sorumluluk ve esnekliğin yer aldığı Delta, yeni ofisiyle çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.