Universal Dental Clinics

Universal Dental Clinics'in Duyuru ve İlanları, TURCom'la Tam Yerine Ulaşıyor

"Tüm altyapımızı TURCom Teknoloji ile yaptık. Konu teknoloji olunca, TURCom bizim her şeyimiz."

UDC Diş Polikliniği Kurucu ve Mesul Müdürü DR.Serdar GÖZLER

Ağız ve diş sağlığına yönelik çözümleriyle, hastalarının sağlıklı gülüşlere sahip olmalarını, beden sağlığının başladığı ilk yer olan ağzın sağlığını korumak misyonunu üstlenen UDC Diş Polikliniği, konu teknoloji olunca TURCom dedi.

30 yıllık bilgi birikimiyle Protez Uzmanı Dr. Serdar GÖZLER ve nöralterapist diş hekimi Tijen Dürer ortaklığında, uzman doktorlarla desteklediği kadrosuyla, Nişantaşı'nda 200 metrekarelik, 3 tedavi ünitelik modern bir diş polikliniğini kuran UDC, TURCom Teknoloji'nin çözümlerini uygun bularak, poliklinikteki tüm ekran ve kameraları TURCom'dan temin etti.

UDC Diş Polikliniği'nin kurucu ortağı ve mesul müdürü Dr.Serdar GÖZLER, "Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği'nden 1978'de mezun olduktan sonra 1982'de diş hekimliğinde dental oklüzyon konusunda doktoramı yaptım. Oklüzyon konusu diş hekimliğinde protez bölümü içerisinde değerlendirilen bir konu. Doktoramı verdikten sonra muayeneciliğe başladım. Fakat bir süre sonra oklüzyon ilgimden dolayı, yaklaşık 10 yıl önce, bir Amerikalı şirket benimle temasa geçerek , T-Scan III dijital oklüzyon analizi olarak anılan çok özel bir yöntemi, Türkiye'de kullanıp kullanamayacağımı sordu. Universaldent Klinik, bu teklifle ortaya çıktı. Böylece yatırımcı bir grupla birleşerek kurmuş olduk. Bütün bu teknolojilere ilaveten, 3 boyutlu protez çalışmalarını diğer kliniklerle paylaşarak kullanma modelini ilk kez biz gerçekleştirmeye başladık. Bu yöntemle örneğin dişi kesilen bir hastanın, yaklaşık 1-2 saat içerisinde , protezini takıp porselen kaplamalarını yapıp, evine yollayabiliyoruz, klasik yöntemle bu uzun zaman alıyor, 4-5 üyeli köprüleri bile bu teknolojiyle kısa sürede gerçekleştirebiliyoruz" diyen GÖZLER, şöyle devam etti;

"Uzmanlaştığımız diş hekimliği hizmetinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir kuruluşuz.1983 yılında adım attığım bu sektörde, hastalarımızı sağlıklarına kavuşturarak, buralara gelebilmek insana ayrı bir mutluluk veriyor. Vizyonumuz hastalarımızın diş sağlığı ile ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Ülkemizde sunduğumuz hizmetin bilimselliği ve kalitesi ile ilklerin içinde yer almayı, uluslararası alanda tıbbın ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek, çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefleyen bir sağlık kuruluşuyuz. Bu amaç doğrultusunda poliklinik içinde ileri teknolojinin arayışı içerisinde iken TURCom ile anlaşma yaptık. Bu anlaşma kapsamında, Polikliniğimizi sektörünün en iyi ekran ve kameralarıyla döşedik. Böylece gerek duyulan çözümlere problemsiz bir şekilde eriştik."

Ayrıca UDC olarak, 3d teknolojisiyle 2 tane üniversiteye hizmet verdiklerinin altını çizen GÖZLER, " Onlar interntten bize hastanın ağzından aldıkları ölçüleri gönderiyorlar. Biz de bu gönderdikleri ölçüler üzerinde bilgisayarda, 3d modellemeyi yapıp, 1 gün içinde protezi üretip gönderebiliyoruz. UDC bundan sonra daha da büyüyecek. İlk adımı attık ve başka bir şubemizin çalışmalarına başladık. Yeni şubemiz için de yine TURCom ile ilerliyoruz. Yaklaşık 2 aydır bütün bu teknolojileri oturtmaya başladık.

TURCom, tüm altyapımızın analizini çıkarttı, bizi ve ne istediğimizi çok iyi biliyor. Bu nedenle TURCom bizim için ciddi bir çözüm zemini " şeklinde konuştu. UDC Diş Polikliniğini, tüm projelerin tamamlanmasıyla, daha da gelişmiş, son teknolojileri kapsayan IT altyapısıyla, hastalarını sağlıklarına kavuşturmaya devam edecek.