Güral Afyon Wellness & Convetion

Güral Afyon Wellness & Convetion'ın Teknolojik Altyapısı TURCom İle Hazır!

"2012 yılında hizmete giren Otelimizin tüm IT altyapısını TURCom ile oluşturmak, bize zaman ve maliyet kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda bir teknoloji ortağı kazandırdı."

NG Hotels & Resorts Finans Direktörü Kadir AY

Güral Afyon Wellness & Convetion, tüm teknolojik altyapısını TURCom Teknoloji ile oluşturdu.

Güral Afyon, sadece bölgenin en konforlu termal oteli olmakla kalmayıp, kongre turizmine yönelik özellikleriyle de Afyon'u iş dünyasının yoğun olarak ziyaret ettiği noktalardan birisi haline getiriyor.

Yaz kış aynı sıcaklıkta şifalı termal su, 9500 metrekarelik SPA merkezi, bir tanesi 1500 kişi kapasiteli toplam 13 toplantı salonu ve 2200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon, bir termal otelden çok daha fazlasını sunuyor.

Misafirlerine sundukları bu ayrıcalıkların altyapısındaki önemli bir etkenin teknoloji olduğunun altını çizen NG Hotels & Resorts Finans Direktörü Kadir AY, "Güral Afyon, otelimizde son teknolojiyi kullanmamız, sunduğumuz hizmet açısından çok önemli. TURCom da referanslarını ve çözümlerini bildiğimiz bir firma. Bu nedenle sistem odamızın oluşturulmasında TURCom'ile çalıştık. TURCom da bu projeyi en iyi şekilde tamamladı." şeklinde konuştu.

TURCom Teknoloji'nin turizm referanslarının oldukça geniş olduğunu aktaran TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Zergün ERDAĞLI ise "TURCom, sektöründeki en iyi firmalarla çalışan, entegre çözümleri olan bir firma. Güral Afyon'la çalışmak, Otel'in altyapısını oluşturmak, bizim için çok önemliydi. Projeyi başarıyla bitirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Proje Detayları

• Tüm altyapının A'dan Z'ye her türlü ihtiyacı başta olmak üzere;
• Kablo sonlandırma ve sistem odası altyapısı
• Backbone ve kat Switchleri
• Serverlar ve yazılımlar
• İç ve dış alanlarda internet erişimi
• TRCroot ile logları kayıt altına alma