The Green Park Hotels

The Green Park Hotels&Resorts'un TRCfit İle Müşteri Bilgileri Elinin Altında!

Misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet ile en iyi hoteller arasında yerini alan The Green Park Hotels& Resort, Taksim Hotel’inin müşteri memnuniyetini TRCfit ile artırıyor.

Otomotiv, aydınlatma, inşaat, turizm gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren, hizmet verdiği her sektörde de başarıyı yakalayan Üstündağ Grup bünyesinde bulunan The Green Park Hotels&Resorts, Bostancı ve Merter Hotel'lerinden sonra Taksim Hotel'i için de tercihini TRCfit'ten yana kullandı.

The Green Park Hotels&Resorts Taksim, tercih ettiği TRCfit ile misafir ettiği konukları hakkındaki her türlü bilgiyi kolayca kayıt altına alıp, onların özel günlerini rahatça takip edip, duyurularını ister SMS, ister e-mail, istenirse de telefon açmak açılmasını hatırlatma seçenekleriyle yaparak, zaman ve iş gücünden tasarruf ediyor.

TRCfit'in daha önceden Bostancı ve Merter lokasyonlarında uygulandığını ve çok memnun kalındığını dile getiren The Green Park Hotels&Resorts Bilgi İşlem Müdürü Ferdi YAMAN "Diğer lokasyonlarımızda kullanılan TRCfit ile arzu edilen müşteri memnuniyetinin tam sağlanması üzerine, biz de TRCfit ile ilerlemeye karar verdik. Bu proje ile artık herhangi bir karışıklık olmadan misafirlerimiz hakkındaki her türlü bilgiye anında erişebiliyoruz. Sözleşme tarihinden, misafirlerimizin Hotel'imize girişlerinin otomatik gerçekleşmesine kadar bir çok bilgi elimizin altında" dedi.

TRCfit Nedir?

Hizmet sektöründeki firmaların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, aylık kiralama mantığı ile çalışan müşterini ilişkilerini düzenleyip, müşteri memnuniyetini artıran bir çözümdür.