Dedeman Hotels

Dedeman Hotels&Resort International, TRCfit'i Seçti

TRCfit service desk çözümü ile bilgi işlem departmanının zamanını çok daha verimli kullanmasına ve çözüm odaklı iş yükünü hafifletmesine yardımcı oluyor.

Microsoft CRM'in hosted base uygulaması olan TRCfit service desk ile hiyerarşik yapıda görev atamaları, iş takibi, şirket içinde meydana gelen iş ve görevlerin, bilgi işlem departmanı içinde tasnif ve atamaları hızlı ve kontrollü bir şekilde yapılıyor.

TRCfit ile IT grubunun iş yükünü hafifleten Dedeman Hotels&Resort International, misafirlerine "Dedeman misafirperverliği" ile karşılamaya devam ediyor.

Dedeman Hotels&Resort International, Kıbrıs, Özbekistan, Bulgaristan, Suriye ve Türkiye'nin dört bir yanındaki toplam 22 oteliyle, turizm sektörünün gelişimine tüm gücüyle katılıyor. Daha da iyi hizmet verebilmek için teknolojik gelişmeleri takip eden otel, bilgi işlem altyapısını da güçlendiriyor.

Misafirlerine bulundukları şehrin en güzel bölgelerindeki otelleri, profesyonel çalışanları, kendine özgü kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Dedeman Hotels&Resort International,TURCom Teknoloji'nin CRM tabanlı ürünü TRCfit ile IT altyapısının daha verimli çalışmasını sağladı.